18.07.2018

KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

13.07.2018 Cuma Günü Yavuz Selim Camii Mehmet Emin Gümüş Yaz Kur’an Kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz şehidimizin ismini taşıyan Şehit Yalçın ARAN Spor Kompleksi’nde 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Günü Etkinliği düzenlendi.

Program İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Ardından Kur’an Kursu öğrencilerimiz tarafından sergilenen “Ömer Halisdemir’in Şehadeti” adlı piyes duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Daha sonra öğrencilerimizden oluşan Koro, 15 Temmuz Marşı başta olmak birçok ilahi, ezgi ve kasideler, 15 Temmuz Şehitlerimizin hatıraları ile dolu şiirler okudular. Ardından program 15 Temmuz Sinevizyonunun seyredilmesinin akabinde Yavuz Selim Camii İmam-Hatibi Niyazi GÜNDOĞAN’ın yaptığı dua ile son buldu.

İlçe Müftülüğü olarak; programın hazırlanmasında emeği geçen Kur’an Kursu Öğreticilerimiz Şükran BAŞ, Nuray KAYA, Zehra KOÇ ve Fatma AYDIN’a, öğrenci velilerimize, öğrencilerimize ve ayrıca Cami İmam-Hatibi ve Camii Derneğine teşekkür ediyor, programın milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyoruz.