18.07.2018

KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK ve BERABERLİK YÜRÜYÜŞÜ

Pendik, Kaynarca Mahallesi’nde Camii ve Kur’an Kurslarımızda eğitim gören yüzlerce öğrenci  15 Temmuz hain darbe girişimini protesto etmek ve 15 Temmuz şehitlerimizi hayırla yâd etme adına yürüyüş gerçekleştirdi.

Yürüyüşe mehter takımı da eşlik etti.

13 Temmuz Cuma günü saat 10:30 gerçekleşen yürüyüşe Yaz Kur’an Kursu öğrenci ve velilelerin yanı sıra, Pendik Müftüsü Hüseyin Baş,  Fevzi Çakmak Camii İmam-Hatibi Seyfullah ÇELEBİ, Camii Müezzin-Kayyımı Muhammet TURAN, Bademlik Camii İmam-Hatibi Abdurrahman Ali AKIN ve Celalettin Süer Camii İmam-Hatibi Harun ÖZDEMİR katıldı.

Yürüyüş Fevzi Çakmak Cami’nden başlayıp, yine aynı mahallede bulunan Bademlik Cami”inde son buldu.

Pendik İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ, buradaki konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi ve gençlere bazı tavsiyelerde bulundu.