26.03.2018

GÖREVLİLERİMİZE ENGELLİ ve ENGELLİ YAKINI OLMAK KONULU SEMİNER VERİLDİ

Pendik Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Adnan BALTACI ve Fatma KURT’un katkıları ile Yunus Emre Kültür Merkezi’nde  “Engelli ve Engelli Yakını Olmak” konulu seminer düzenlendi. Seminere İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ, Şube Müdürü Abdullah BARUĞ, Vaizlerimiz, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticilerimiz katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü’nden Sosyal Projeler İletişim Koordinatörü Şahin LALE, Sosyolog Çağatay TUYGUN ve Eğitmen Neslihan YILDIZ’ın misafir konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Toplumumuzda engelli bireylerin karşılaştığı zorluklar, engellilere yönelik bilinç ve farkındalığı artırmak ve engelli bireylere nasıl yardımcı olabiliriz? Konularında personelimize bilgi verdiler. Konuşmacılar, sohbet havasında geçen seminerde personelimizin merak ettiği soruları içtenlikle cevapladılar.

Program, İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ tarafından konuşmacılara verilen hediye takdimi ile son buldu.