21.03.2018

GÜZELYALI ÖMER HEKİM CAMİİ’NDE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI YAPILDI

İlçe Müftülüğümüze bağlı Güzelyalı Ömer Hekim Camii’nde İmam-Hatiplerimiz Seyfullah ÇELEBİ ve Mehmet GENÇ tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı düzenlendi. Programa Pendik Müftüsü Hüseyin BAŞ,  daire amirleri ve din görevlilerinin yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazından önce İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ, günün anlam ve önemiyle ilgili sohbet yaptı. Kılınan öğle namazının ardından Kurra Hafızlarımız Eminönü Yeni Camii İmam-Hatibi Ferruh MUŞTUER, Şişli Mecidiyeköy Merkez Camii İmam-Hatibi Ali DERMAN ve Ümraniye Medine Camii İmam-Hatibi Ahmet KAYACI tarafından Kur’an-ı Kerim ziyafeti, ilahi ve kasideler okundu. Daha sonra İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ, cemaat tarafından Şehitlerimizin ruhlarına hediye edilmek üzere  okunan 87 Kur’an-ı Kerim, 70 Yasin-i Şerif, 120 bin Kelime-i Tevhit ve 500 bin Salavat-ı Şerife hatimlerinin duasını yaptı.  Program, cemaate Döner ikramı ile sona erdi.