16.03.2018

PENDİK ÇARŞI CAMİİ’NDE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KUR'AN ZİYAFETİ TERTİP EDİLDİ

Pendik İlçe Müftülüğü tarafından “Şehidini Unutma, Değerine Sahip Çık” temasıyla Pendik Çarşı Camii’nde Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü münasebetiyle Kur’an Ziyafeti tertip edildi.

Programa Pendik Kaymakamı İlhan ÜNSAL, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan ŞAHİN, Pendik Müftüsü Hüseyin BAŞ ve Daire Amirlerinin yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda; Din Görevlilerimizin icra ettiği Kur’an ziyafetinden sonra Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu. Programda İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ, günün anlam ve önemiyle alakalı sohbet yaptı. Daha sonra Çanakkale, 15 Temmuz ve Afrin şehitlerimiz için Din Görevlileri ve cemaat tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Hatimlerinin Duası yapıldı.

Program, kılınan öğle namazının ardından Pendik Belediye’sinin Buğday Çorbası ikramı ile sona erdi.