02.01.2018

DİN GÖREVLİLERİMİZLE BÖLGESEL TANIŞMA TOPLANTILARI BAŞLADI

İlçemiz Müftüsü Hüseyin BAŞ, İlçemizdeki görevlilerle daha yakından tanışmak, cami içi ve cami dışında yapılan hizmetleri yerinde değerlendirmek, personelin sıkıntı ve problemlerini dinleyerek çözüme kavuşturmak amacıyla İlçeyi 6 bölgeye ayırmış ve bölgesel toplantılar düzenlemeye başlamıştır.

Bu bağlamda, 13.12.2017 tarihinde Kurtköy bölgesindeki görevlilerle Tuğla Harmanları Camii’nde başlayan tanışma toplantıları, 20.12.2017 tarihinde Esenyalı bölge görevlilerinin katılımıyla Erenköy Kur’an Kursunda, 26.12.2017 tarihinde de Kavakpınar Merkez Camii’nde gerçekleştirildi.

Personelin hizmet ve sorunlarının birebir dinlendiği toplantılarda bugüne kadar yapılan hizmetler değerlendirilirken, görevlilerden bundan sonra da rutin hizmetlerin dışında, özellikle gençlere yönelik yapılabilecek hizmetlere ağırlık verilmesi yönünde çalışmalar yapılması talep edildi.

Yapılan toplantıların personel tarafından da son derece faydalı bulunduğu, birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olduğu belirtildi. İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ, yapılan bu toplantıların cami görevlilerinden sonra Kur’an Kurslarında da devam edeceğini belirtti.