24.01.2020

Temel Aile Bilinci Eğitimi Projesi

Aileyi Tehdit eden riskler ve yeni sorun alanları karşısında ailenin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında; Maltepe ilçe Müftülüğüne bağlı görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara 21-23 Ocak 2020 tarihlerinde Kur'an ve Sünnet ışığında aile ile ilgili temel ahlaki ilkelerin kazanıdırılması, aile içi iletişimin önemi ve bu iletişimin güçlendirilmesine yönelik seminer yapılmılştır.

Seminerler Emekli Baş Vaiz Abdullah BABAOĞLU ve Vaiz Mehmet AYDIN tarafından verilmiştir.

Yaklaşık 100 civerında İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım'ın katıldığı seminer başarılı geçmiş.İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER tarafından katılımcılara "Katılım Belgesi" verilmiştir.

Projenin ikinci aşaması bütün camilerimizde her hafta bir konu olmak üzere 17 Şubat-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında, Din Görevlilerimiz tarafından cemaatimize seminer verilecektir.