08.01.2020

İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER, Hayırsever İşadamı İsmail ERGİN’i ziyaret etti

İlçe Müftümüz Ahmet İNCİLER, İlçemiz İsmail Ergin Tatlısu Camiini yaptıran Hayırsever İşadamı İsmail ERGİN’i ziyaret etti. İsmail Ergin İş Merkezindeki ofisinde gerçekleşen ziyarette bir süre sohbet edildi.

İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER, “Yapılan caminin Cenab-ı Hak katında makbul olması niyazı ile cami bahçesinde yaptıracağınız Yatılı Kur’an Kursu inşaatı için destek ve gayretlerine teşekkür ederek, çalışmalarınızda muvaffakiyetler dilerim.” ifadelerine yer verildi.

Cami ve Kur’an kurslarının yardımseverlerin destekleriyle yapıldığını belirten Müftü İNCİLER, “Sevdiği şeylerden Allah yolunda harcayarak mallarını bereketlendiren, zekâtı, sadakası, fitresi ve yardımlarıyla iyilerden olma gayreti içerisinde olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.