07.10.2019

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası, “Cami ve Hayat” temasıyla kutlanmaya başladı.

Müftülüğümüzce, 02 Ekim 2019 Çarşamba günü Saat 14.00’de Maltepe Kaymakamlığı Konferans Salonunda Kadınlara yönelik  program düzenlendi.

Açılış Kur'an-ı Kerimini Kur’an Kursu Öğreticisi Mehmet ÇELİK’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Camilerimizin günlük ve sosyal hayatımızdaki yeri ve önemini anlatan sinevizyon gösterimin ardından İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER’in açılış konuşmasının ardından Maltepe Müftülüğü Uzman Vaizi Dr. Ülker AYTEKİN’in, katılımcılara Cami ve Hayat konulu konferans verdi. Konferans daha sonra karşılıklı hediye takdimiyle sona erdi.