27.08.2018

Maltepe’de 2018 yılı Yaz Kur’an Kursları’nın kapanış programı düzenlendi.

Cami ve Kur’an Kurslarımızda yapılan kapanış programına Din Görevlileri, Kur'an Kursu Öğreticileri, Öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Maltepe Müftüsü Ahmet İNCİLER, Yaz Kur’an Kurslarının kapanması ile ilgili olarak yayımladığı mesajda, "Başta velilerimiz olmak üzere gözümüzün nuru yavrularımızı camilerimize göndererek kuran öğrenmelerini sağladıkları için onlara çok teşekkür ediyorum. Hadisi şerifte müjdelenen ''Sizin en hayırlınız Kuran-ı Kerimi öğrenen ve öğretenlerinizdir'' müjdesine mazhar oldukları için yavrularımızı tebrik ediyorum. Kurslara katılan yavrularımız camilerimize neşe kattılar. Geleceğimizin teminatı olduğunu gösterdiler. Bize ferahlık ve umut verdiler, En güzel makamlar en güzel görevler inşallah onların olacaktır" dedi.

Kur’an Kurslarımıza katılan öğrencilere katılım belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edilmiştir.