26.06.2018

2018 Yılı Yaz Kur'an Kursu Açılış Programı

2018 Yılı Yaz Kuran Kursu Açılış Programı İlçemiz Fidanlık Camiinde yapıldı.

İlçemiz Fidanlık Camiinde gerçekleştirilen açılış programına İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER, yakın camilerdeki din görevlileri, kuran kursu öğreticileri, geçici Kuran Kursu Öğreticileri, öğrencilerin aileleri, Müftülük personeli ve yaz kursunda eğitim görecek öğrenciler katıldı.

Sunuculuğunu Fidanlık Camii Müezzin-Kayyımı Mehmet Cevat IŞIK’ın yaptığı program İmam-Hatip Gürsel ULUSOY’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İmam-Hatip Gürsel ULUSOY kısa bir açılış konuşması yaptı. Daha sonra kürsüye davet edilen İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER konuşmasında öncelikli olarak Başkanlığımızın “Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi” çağrısını yineledi. Aynı zamanda yaz kursu hakkında bilgiler verdi.

İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER’in konuşmasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik KAPTAN kürsüye gelerek, Yaz Kur’an Kurslarında verilen eğitimin önemi, ana-babanın çocuklar, çocuklarında ana babalar üzerindeki haklarına değindi.

Program sonunda İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER öğretici ve öğrencilere yaz kursunda başarılar diledi, çocuklarını yaz kursuna gönderen ailelere de teşekkür etti.