08.09.2016

Personelimizden Haber

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
İlçemiz Medine Camii İmam-Hatipliğine Hasan SEFEROĞLU 23.01.2017 tarihinde atanarak görevine başlamıştır.

İlçemiz Karacabey Camii Müezzin-Kayyımı Ersin ÇELİKTÜRK, Ataşehir İlçesine Müezzin-Kayyım olarak atanmıştır.

Çankırı Bayramören İlçesinde İmam-Hatip iken İlçemiz 15 Temmuz Şehitleri Camiine İmam-Hatip olarak atanan Mehmet SEZER, 27.01.2017 tarihinde,

İlçemiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizliğine Hilal GÜNGÖR atanmış olup, 09.02.2017 tarihinde,

Osmaniye'de İmam-Hatip iken İlçemiz Gülsuyu Recepağa Camiine İmam-Hatip olarak atanan Mehmet NAHIRCI, 20.02.2017 tarihinde görevine, başlamıştır.

İlçemiz Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Hazım ÇAYIRLI, Üsküdar İlçesi Müftülük Şefi olarak atanmış olup, görevinden 27.02.2017 tarihinde ayrılmıştır.

Yeni görevlerinde başarılar dileriz.

VEFAT
İlçemiz Cumhuriyet Camii Baş İmam-Hatibi Mustafa YAVAŞ'ın annesi 19.02.2017 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil niyaz ederiz.

GÖREVLENDİRME
İlçemiz Gülsuyu Cengiz Topel Cami İmam-Hatibi Hasan Temizel 19.02.2017 tarihinde 24 günlük Umre'de görevlendirilmiştir.

DÜĞÜN
Mutluluklar dileriz.

SÜNNET

HASTALIK
K.K.Öğreticisi Günnur CEBESOY'un babası hastahanede yatmaktadır. Kendisine acil şifaler dileriz.

HAYIRLI OLSUN

İlçemiz Fatma Çelebi Camii Müezzin-Kayyımı Adem DEMİRCİOĞLU'nun 26.02.2017 tarihinde ikinci çocuğu dünyaya gelmiştir.
İlçemiz Vaizi Meral GÜNEL İstanbul Aile ve Dini Rehberlik Büroları koordinatörü olarak görevlendirilmiştir. Hayırlı olsun.