09.10.2017

Müftülüğümüzce "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Konferansı düzenlendi.

“2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle,  05 Ekim 2017 tarihinde saat 14:30’da  Maltepe İmamet ve Hitabet Vakfı Konferans Salonunda din görevlilerimizin katıldığı bir konferans düzenlendi.

Sunuculuğunu Cumhuriyet Camii Müezzin-Kayyımı Necip DEMİREL’in yaptığı konferans, Cumhuriyet Camii İmam Hatibi İmam Hatibi Faruk YAZAR'ın Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başladı.

Konferansın açılış ve selamlama konuşmasını İlçe Müftümüz Ahmet İNCİLER yaptı. Akabinde, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi (Eski İstabul Müftüsü) Prof. Dr. Rahmi YARAN'ın  kısa bir özgeçmişinin de okunmasıyla söz alan Prof. Dr. Rahmi YARAN "Cami, Şehir ve Medeniyet" konusunda din görevlilerine sunum eşliğinde konuşma gerçekleştirdi.

Konferansın kapanışında Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfı tarafından din görevlilerine aşure takdim edilerek program sona erdi.