25.07.2017

Maltepe Müftülüğü Nijer'de Su Kuyuları açtırdı.

Maltepe Müftülüğü, Gönüllüler Derneği ile işbirliği yaparak İlçedeki camiler ne Kur’an Kurslarında görev yapan din gönüllülerinin katkıları ile Nijer' de 4 adet su kuyusu açtırmıştır.

Maltepe Müftüsü Ahmet İNCİLER "ihtiyaç sahibi insanlara temiz su" sloganıyla açtıkları kampanyaya, Müftülük bünyesinde çalışan 150'yi aşkın din görevlisinin katıldığını belirten İNCİLER, şunları kaydetti:

"Hakikaten 2 ay gibi çok kısa bir zaman içerisinde Maltepe Müfütülüğü’ne bağlı din gönüllüsü arkadaşlarımız, başta Yusuf Ziya Üçüncü Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Hurilayn TAŞKÖPRÜ olmak üzere, kendi imkânlarıyla katkı sağladılar ve 4 kuyu açılmasına vesile oldular. 5. Kuyu açılması çalışması da devam etmektedir. Yapılan iş takdire şayandır. Katkıda bulunan görevlilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.