06.11.2018

Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı

Diyanet İşleri Başkanlığınca sesli, görüntülü, basılı ve süreli yayıncılık alanında yürütülen çalışmaların tanıtımının yapılması ve taşra ile koordineli şekilde devam etmesi amacıyla başlatılan “Dini Yayınlar Tanıtım Toplantıları” kapsamında 06.11.2018 Salı günü Küçükçekmece İlçe Müftülüğümüz Sefaköy Kültür Merkezinde “Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı” düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih KURT’un Diyanet’in yayınları hakkında bilgi verdiği toplantıya İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, Avcılar, Esenyurt, Silivri, Büyükçekmece, Çatalca ve Beylikdüzü İlçe Müftülüklerimiz, müftülük personelleri, aile irşat koordinatörleri, gençlik koordinatörleri, engelli koordinatörleri, manevi rehberlik uzmanları, Vaizler, İmam Hatipler, Kur'an Kursu Öğreticileri ve Müezzin Kayyımlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL’in açılış konuşmasıyla başlayan programda, Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Fatih KURT’un Diyanet İşleri Başkanlığımızın dini yayıncılık alanında yürütülen çalışmalar, Diyanet Tv ve Diyanet Radyo ve Başkanlığımızın yayına hazırlanmak üzere olan diğer yayınları hakkında bilgi verdiler.

Görevlilerimizin, programlar ve yayınlar hakkındaki sorularını, görüşlerini ve önerilerini aktarmasının ardından toplantı sona erdi.