03.05.2018

Küçükçekmece ADRB Adalet ve İhsan Bağlamında Aile Konferansı

02.05.2018 Çarşamba günü Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde Küçükçekmece Müftülüğü ADRB tarafından “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” konulu bir konferans düzenlendi. Din görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen program, Cennet Mh. Yavuzselim Camii Baş İmam-Hatibi Adnan KÖSEOĞLU’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ve İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL’in açılış konuşmasını yapmasının ardından, Kişisel Gelişim Uzmanı Tarihçi-Yazar Mustafa TURAN; “Mutlu aile başarılı çocuk, Allah Rasulünün ailedeki örnekliği, yüce dinimiz İslamın aile kurumuna verdiği değer, çocukların gelişiminde anne-babanın örnekliği, mutlu evliliğin püf noktaları, hayati öneme sahip değerlerimiz Kur’an-Sünnet ve Aile” konularında katılımcılara doyurucu bir konferans verdiler.