01.12.2019

Aşere Takrib İcazet Merasimi

01.12.2019 Pazar günü öğle namazı öncesinde, İlçemiz Süleyman Çetinsaya camii Baş İmam-Hatibi Kurra Hafız Mehmet Selim Özgül hocamızın rahle-i tedrisinde eğitim gören on iki hafızın Aşere-Takrib İcazet Merasimi gerçekleştirildi.

Süleyman Çetinsaya Camiinde gerçekleşen programa Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Sayın Zeki Sayar, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, Başakşehir Müftüsü Necdet Arman, Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, İşadamı Süleyman Çetinsaya ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Çengelköy Yıldırım Beyazıt Camii İmam-Hatibi Reisu’l-Kurra Vekili Kurra Hafız Mustafa Demirkan ve Hırka-i Şerif Camii Baş İmam-Hatibi Ali Şahin riyasetinde Kur’an ziyafetiyle başlayan programda hocalarımız okuyuşlarını gerçekleştirdiler. Program sonunda hocalarımıza hediyeleri takdim edilirken Küçükçekmece Belediyesi tarafından vatandaşlarımıza yemek ikramı yapıldı.