10.05.2018

İhtida Merasimi

TACİKİSTAN vatandaşı SHOKHIN AMINOV 10.05.2018 Perşembe günü ihtida merasimi ile kelime-i şehadet getirerek ABDULLAH ismiyle Müslüman oldu.

Kendi isteği ile Müslüman olmaya karar vererek Müftülüğümüze müracaatta bulunan SHOKHIN AMINOV için Müftülüğümüzce İhtida Merasimi düzenledi. Merasime İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL, Şube Müdürü Ömer SIRADAĞ ve Şef Mustafa ÖZTÜRK katıldı. İlçe Müftümüzün İslam esaslarını anlatmasının ardından kelime-i şehadet getirerek İslam ile müşerref olan ve Abdullah ismini alan SHOKHIN AMINOV da, “Allah'ın huzurunda ve şahitlerin şehadetinde isteyerek, severek ve bir baskı altında kalmadan İslamiyeti seçtim.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

İlçe Müftümüz merasim sonunda Abdullah Beye Kur'an-ı Kerim ve ilmihal hediye ederek ihtida belgesi verdiler.