08.05.2018

Din İstismarı İle Mücadele Semineri-1

Diyanet İşleri Başkanlığımızca “Dini İstismar Eden Terör Örgütleriyle Mücadele” seminerleri kapsamında 07.05.2018 Pazartesi saat 09:00’da Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde Din İstismarı İle Mücadele Semineri düzenlendi. Hacı Ömer Çetinsaya Camii İmam-Hatibi Türkiye 1.si Dünya 3.sü Kurra Hafız Ahmet ÖZYURT'un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa konuşmacı olarak katılan Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide AKBULUT, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Mehmet Nur AKDOĞAN ve Diyanet İşleri Uzmanı Tuncay ALTINIŞIK’ın yanısıra, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL, Avcılar Müftüsü Bekir DERİN, Silivri Müftüsü İdris ÇATMAKAŞ, Çatalca Müftüsü Mehmet ÇELEBİ ve din görevlilerimiz katıldılar. Programda Fetö ve Deaş’ın İslama ve Müslümanlara verdiği zararlar anlatıldı ve bundan sonra Müslümanların üzerine düşen görevler hakkında bilgi verildi.