08.05.2018

Din İstismarı İle Mücadele Semineri-2

Diyanet İşleri Başkanlığımızca başlatılan “Dini İstismar Eden Terör Örgütleriyle Mücadele” seminerleri kapsamında 07.05.2018 Pazartesi günü saat 14:30’da Atakent Kültür ve Sanat Merkezinde KYK yurtlarında ve Diyanet Evlerinde kalan üniversite öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi. Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide AKBULUT, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Mehmet Nur AKDOĞAN ve Diyanet İşleri Uzmanı Tuncay ALTINIŞIK’ın konuşmacı olarak katıldığı programa İstanbul Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa UYGUR, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL, Avcılar Müftüsü Bekir DERİN, Silivri Müftüsü İdris ÇATMAKAŞ, Çatalca Müftüsü Mehmet ÇELEBİ ve çok sayıda üniversite öğrencisi de katıldı. Seminerde konuşmacılar; “İslâm ümmetinin birlik ve beraberliğini tehdit eden Din istismarı konusu, İslâm’ı temsil ettiklerini iddia ederek bozgunculuk yapan, kan döken FETÖ, DEAŞ gibi terör örgütlerinin, Müslümanlara, birlik-beraberliğimize ve gençlerimize verdikleri zararlar hakkında bilgiler verdiler.