30.04.2018

SUDAN’dan Gelen Heyetin Ziyareti

30.04.2018 Pazartesi günü SUDAN’dan gelen Daru Mushaf Kuran-ı Kerim Matbaası Genel Müdürü Dr. Osman KABAŞİ, Munazzamat al-Dawa al-İslamiyye Türkiye Sorumlusu Muhammed ABDELAAL, Yahya DEMİR ve Hacı Fatma Hanım Camii İmam-Hatibi Zekeriya KAYA, İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL’i makamında ziyaret ettiler. Daha önce müftülüğümüzün çalışmaları kapsamında SUDAN’ın başkenti HARTUM’da açılan su kuyuları, hediye edilen 13000 adet Kur’an-ı Kerim için teşekkürlerini sunan heyet, SUDAN’da yapılması planlanan hayr hizmetleri konusunda istişare ettikten sonra, başta yoğun mesaisine rağmen ilgi ve alakasını eksik etmeyen İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL’e, din gönüllülerimize ve tüm Küçükçekmeceli hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerini sundular.