22.03.2018

Suriye Doğu Guta ve Bosna Hersek Doboj Gıda Yardımı Tırları

Küçükçekmece İlçe Müftülüğümüz, dünyanın dört bir tarafındaki mazlumlara yardım elini uzatarak, İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL ve Din Gönüllülerimizin yoğun gayretleriyle, bu sabah dört adet gıda yardım tırını dualarla Suriye Doğu Guta ve Bosna Hersek Doboj şehrine uğurladı.

22.03.2018 Perşembe günü Hz. Ali Camiinde gerçekleşen, Din Gönüllülerimiz ve çok sayıda vatandaşın katıldığı uğurlama töreninde İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL yaptığı konuşmada; gece gündüz gayret edip halkımızla omuz omuza bu yardım tırlarının doldurulmasına vesile olan Din Gönüllülerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürlerini sunup, ümmet ve kardeşliğimizin gereğini bir nebze olsun yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ettikten sonra, dualarla dört adet gıda yardım tırı Suriye Doğu Guta ve Bosna Hersek Doboj şehrindeki kardeşlerimize gitmek üzere yola çıktı.