20.03.2018

Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Küçükçekmece İlçe Müftülüğümüz ve Küçükçekmece Belediyemizce müşterek düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı 19.03.2018 Pazartesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Binlerce vatandaşımızın katıldığı programa İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, Küçükçekmece Kaymakamı Harun KAYA, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa TEMEL, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ ve İlçe Protokolü de katıldılar.

Program Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve İsmail COŞAR’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL’in açılış konuşması ve böylesine anlamlı bir programda salonu dolduran, ecdadından aldığı kudsi mirasa sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkürlerini sunması ve İlçe Protokolünün selamlama konuşmalarının ardından, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ’ın, Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı ile Afrin Zaferini aynı günde kutlamanın sevinç ve huzurunu ifade ettiği konuşmalarıyla devam etti. Daha Sonra Amir ATEŞ programa renk kattılar. Ve program sonunda, vatandaşlarımızın büyük bir heyecan yaşadığı yirmi kişilik KUDÜS gezisi kurası çekildi.