07.03.2018

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, Din Gönüllüleri ile Kahvaltılı Toplantı

07.03.2018 Çarşamba Küçükçekmece Nikah Sarayında İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, Din Gönüllüleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Programa Küçükçekmece Kaymakamı Harun KAYA, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim MÜFTÜOĞLU ve ilçemizde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerimiz katıldılar. İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL’in açılış konuşmasını yapmasının ardından, İstanbul Müftümüz Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ “Din Gönüllüleri olarak sahip olmamız gereken donanım ve irşad metodunda Peygamberimizin (s.a.v.) örnekliği” hususlarında bilgiler verdiler. İl Müftümüzün konuşmasının akabinde, Kudüs turuna gönderilmek üzere Din Gönüllülerimiz arasından 10 kişi kura çekimi ile belirlendi. İl Müftümüz Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL ile program sonrasında, yakın zamanda açılması planlanan yeni müftülük hizmet binasının çalışmalarını yerinde incelediler.