20.02.2018

ŞUBAT AYI PERSONEL TOPLANTISI

20.02.2018 Salı günü saat 09:00’da Küçükçekmece Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kadrolu ve Geçici K.K.Ö. görevlilerimizin tümünün katılımlarıyla Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda kahvaltılı Şubat Ayı Personel Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL’in yanı sıra, Küçükçekmece Kaymakamı Harun KAYA, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ da katıldılar. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, gündem maddeleri ve diğer mevzuat bilgileri hakkında tüm görevlilerimize bilgi verdiler. Küçükçekmece Kaymakamı Harun KAYA ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ’in konuşmalarının ardından toplantı sona erdi.