19.02.2018

18.02.2018 Hacı Ömer Çetinsaya Camii Sabah Namazı Gençlik Meclisi Buluşması

Küçükçekmece’de Sabah Namazı Gençlik Meclisi Buluşmaları olanca hızıyla devam ediyor. Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL ve Din Gönüllülerinin samimi gayret ve çabalarıyla gençlerimiz camilerimizi şenlendirmeye ve safları doldurmaya devam ediyor. Her hafta Pazar günü sabah namazında ilçemizdeki farklı bir camide gençlerimiz ve cemaatimizle bir araya gelen İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, bu hafta Hacı Ömer Çetinsaya Camiinde gençlerimizle bir araya geldiler. Kılınan sabah namazının ardından Uzman İmam-Hatip Ahmet ÖZYURT tarafından okunan Fetih suresi ve yapılan tesbihat sonrasında İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL yaptığı konuşmada; gençlerimizin bu ülkenin ve ümmetin umudu olduğu, camilerimizin onlarla güzel ve anlamlı olduğu, Allah ve Rasulünün sevgisinin, vatan sevgisinin, bayrak sevgisinin ve ümmet bilincinin camileriz vesilesiyle pekiştiği ve mabetlerimizin vazgeçilmez mekanlar olduğunu söyleyip, Kahraman Ordumuza, sınırlarımızı terörden temizlemek üzere Afrin’de başlattığı operasyonda muzafferiyet ve aziz şehitlerimize rahmet niyazıyla eller emaya açıldı. Program sonunda çorba ve çay ikram edildi.