02.02.2018

Hayırseverlerimizle Kahvaltılı Toplantı

Küçükçekmece İlçe Müftülüğümüz tarafından umre ile ödüllendirilen gençlerimiz, İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL rehberliğinde 15.OCAK.2018 tarihinde 15 günlük süre ile umreye götürüldü. Gençlerimizin umreye götürülmesinde maddi destek sağlayan kişiler ve STK temsilcileriyle 02.ŞUBAT.2018 tarihinde Küçükçekmece Sosyal Tesislerinde kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL yaptığı konuşmada; gençlerimizin umreye gitmesine katkı sağlayan hayırseverlere ve Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel KARADENİZ’e teşekkürlerini bildirdi. Ayrıca bu umre ziyaretinin gençler arasındaki kardeşlik duygularını pekiştirdiği ve bunun unutulmaz bir anı olduğunu dile getirdiler.

Umreye giden gençlerimiz ise yaptıkları konuşmada; bu umre ziyaretine destek olan hayırseverlere minnet duygularını ve dualarını ilettiler. Toplantı İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL’in yaptığı dua ile sona erdi.