17.01.2018

Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL ve umreci gençlerimiz Medine-i Münevvere’ye vardılar.

Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL ve umreci gençlerimiz, Rasûlullâh Efendimiz’in hicret vatanı, İslam devletinin ilk başşehri, Kuran-ı Kerim’in yarıdan fazlasının indirildiği Medine-i Münevvere’nin nurlu toraklarına varıp, Rasûlullâh (sav) Efendimizin yüce hâtıraları ve can bahşeden nefesiyle dolu o mübârek topraklara yüz sürdüler. Peygamberimiz Efendimiz ve Ashabının yaşadığı, dolaştığı, nefes aldığı yerlerde, Hâtemül Enbiya Efendimizin huzurunda, dünya ve ahiret arkadaşları Hz. Ebu Bekir ve Hz. Ömer’in yanında, ahirete açılan dünya penceresi, cennet bahçesi Ravza-i Mutahhara’da bulunmak nimetine erişen gençlerimizin mutluluk ve sevinci yüzlerinden okunuyordu.

Mescid-i Nebevi ve diğer ziyaret yerlerinde adım adım umreci gençlerimizi bilgilendiren Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, baştan sona muhabbet ve bereketle dolu bir umre programı yaşadıklarını söyleyip, inşaallah 19.Ocak.2018 Cuma sabahı, Hz. Peygamber (sav)’in yaptığı gibi Zülhuleyfe’den ihrama girip, Lebbeyk nidalarıyla Mekke-i Mükerreme’ye umre yapmak üzere yola çıkacaklarını belirttiler.