05.01.2018

Küçükçekmece Müftülüğü ADRB "Mutlu Çocuklar, Mutlu Yarınlar” Programı

Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun KAYA ve Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL, 04.01.2018 tarihinde Küçükçekmece Ensar Vakfı ve Küçükçekmece İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenlenen “Mutlu Çocuklar, Mutlu Yarınlar” programına katıldılar. Programı hazırlayan Kur’an Kursu Öğreticisi ve Küçükçekmece Ensar Vakfı Kadın Kolları Başkanı Nebahat YALÇIN’ın açılış konuşmasını yapmasının ardından, İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL; “Dinimizin yetimlere verdiği önem, Peygamberimizin de bir yetim olduğu, Onların bizlere birer emanet olduğu” hususunda bir konuşma yapıp, Küçükçekmece Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun, korunmaya muhtaç çocuklar ve yetimler kapsamında ilçemizde yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler verdiler. Program sonunda yetimlerimize giysi ve oyuncak hediye edildi.