05.01.2018

Umre ile ödüllendirilen öğrencilerimiz ve aileleri ile yemekli toplantı

İlçemiz Müftülüğünce 2017 yılında gerçekleştirilen kutlu doğum etkinlikleri ile gençlik meclisi faaliyetlerine katılarak umre ile ödüllendirilen öğrencilerimiz ve aileleri ile Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel KARADENİZ’in ev sahipliğinde İlçe Kaymakamımız Harun KAYA, İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL ve Belediye Başkan Yardımcısı Güven AYDIN’ın katılımıyla 04.01.2018 tarihinde saat 19:00’da yemekli toplantı yapıldı.

Toplantıda gençlerimize hitap eden İlçe Kaymakamımız Harun KAYA; milli birlik ve beraberliğimiz hususunda gençlerimize nasihatte bulunurken, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ; “Bu mukaddes yolculukta gençlerimizin birbirleriyle kaynaşmaları, döndükten sonra da bu birlikteliği devam ettirmeleri, sağlıkla gidip gelmeleri” temennilerinde bulundu.

İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL; Böyle bir mekanı gençlerimize tahsis ettiği ve gençlerimizin umreye gitmelerinde katkı sağladığından dolayı İlçe Belediye Başkanımız Temel KARADENİZ’e teşekkür ettiler. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gençlik meclisinde bulunan öğrencilerimizin umre ile ödüllendirildiklerini ve bu yolculuğun 15 OCAK-29 OCAK 2018 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini ve öğrencilerin başında kendisinin de giderek onlara rehberlik yapacağını belirttiler.