04.12.2017

Küçükçekmece Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu mevlid i nebi haftası münasebetiyle KYK öğrencileri ile buluştu.

Küçükçekmece Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 30 Kasım perşembe saat 18.00 'da Gençlik ve Spor Bakanlığı Beşyol Kredi Yurtlar Kurumu'nda kız öğrencilere yönelik  mevlid i nebi haftası münasebetiyle panel gerçekleştirildi.
Moderatörlüğünü  Beşyol KYK Değerler Eğitimi Sorumlusu Hatice Kübra KANAL'ın yürüttüğü panelde Cennet Camii Kuran Kursu Öğreticisi Ayşenur ÖZKUL, İkitelli Kuran Kursu Öğreticisi Sevda DAŞDEMİR ve Yavuz Selim Camii Kuran Kursu Öğreticisi Tuğba EKİNCİ sunumlarını yaptılar. Öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen program Tepeüstü yatılı Kuran Kursu yöneticisi Nebahat YALÇIN, geçici öğreticilerimiz
Zeliha GÜR, Sümeyye UĞUR ve Meryem SEFEROĞLU tarafından seslendirilen tasavvuf müziği ile son buldu.