14.11.2016

Şehit Ailelerine Ziyaret

Küçükçekmece Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kasım ayında planlanan faaliyetler çerçevesinde Küçükçekmecede ikamet eden 3 şehit ailesi 10 Kasım perşembe günü ziyaret edildi. Ziyaretlere Küçükçekmece ADRB koordinatörü Vaiz Ayşen KÖKTAŞ, ADRB üyelerinden Vaiz Saime ŞENER, İmam-hatip Zekeriya KEÇECİ ve İmam-Hatip Şerafettin KORKMAZ katıldı. 15 Temmuz şehitlerinden Murat KOCATÜRK ile İbrahim YILMAZ ve Diyarbakır Licede Askeri üsse yapılan saldırı sonucu şehit olan Üsteğmen Murat ATAŞ'ın ailelerini ziyarette, şehitlerimizin ruhuna Şerafettin KORKMAZ hocamız tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti, Zekeriya Kececi hocamiz tarafından da dua yapıldı. Koordinatör Ayşen KÖKTAŞ' ın müftülüğümüzün hediyesi olan Kur'an-ı Kerimleri takdiminden sonra, ailelere yapılan sabrı cemil telkini ve hayır dualarla ziyaretler tamamlandı.