16.03.2018

15.03.2018 Perşembe Mart Ayı Personel Toplantısı

Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerinin katılımlarıyla Mart Ayı Personel Toplantısı gerçekleştirildi.

15.03.2018 Perşembe günü saat 14:00’da Küçükçekmece Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerinin katılımlarıyla Atakent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı Uzman İmam-Hatip Ahmet ÖZYURT'un Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Toplantıya başkanlık eden İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL gündem maddeleri ve diğer mevzuat bilgileri hakkında tüm görevlilerimize bilgi verdiler. Ve Küçükçekmece İlçe Sağlık Müdürlüğü İlk Yardım Eğitmeni Yücel PEDÜK tarafından tüm personelimize ilk yardım semineri verildi.