15.02.2018

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu “Gençlerle İletişim” Konferansı

15.02.2018 Perşembe günü saat 12:00’de Atakent Kültür ve Sanat Merkezinde, İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL’in de katıldığı, Küçükçekmece Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizesi Nihal KARATAŞ tarafından düzenlenen programda, İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Ömer Miraç YAMAN “Gençlerle İletişim” konulu bir konferans verdi. Yoğun katılımla gerçekleşen programa, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve öğrencilerimiz katıldılar. Baş İmam-Hatip Adnan KÖSEOĞLU hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Şube Müdürümüz Ömer SIRADAĞ’ın açılış konuşmasını yapmasının ardından, konuşmacı Ömer Miraç YAMAN; gençlerin topluma ve vatana faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak, topluma adaptasyonlarını sağlamanın yolları, vatan-millet-ümmet şuuru kazandırılması ve zaralı alışkanlıklardan uzak tutmanın yolları hakkında konuşup, gençlerle iletişimde etkin anne-baba nasıl olunmalıdır sorusuna cevap verdiler.