12.02.2018

11.02.2018 Sultan Murat Merkez Camii Sabah Namazı Gençlik Meclisi Buluşması

11.02.2018 Pazar günü Sabah Namazı Gençlik Meclisi Buluşmaları kapsamında Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, Sultan Murat Merkez Camiinde gençlerimiz ve cemaatimizle bir araya geldi.

Gözümüzün nuru evlatlarımızla omuz omuza kılınan sabah namazının ardından yapılan tesbihat sonrasında Fetih Sure-i Şerifesi okundu ve Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL’in “Vatan, Mukaddesat, Millet ve Ümmet” içerikli vaazı akabinde eller hep birlikte semaya açıldı. Malazgirt'te, Çanakkale'de, 15 Temmuz'da destanlar yazan bu necip milletin evlatlarının Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda Yüce Rabbimizden muzafferiyet, Cennet Vatanımızın bölünmekten parçalanmaktan muhafazası, milletimizin birlik ve barberliği için niyazda bulunuldu. Program sonunda çorba ve çay ikram edildi.