05.02.2018

03.02.2018 Yavuzselim Camii Sabah Namazı Gençlik Meclisi Buluşması

Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, 03.02.2018 Cumartesi günü Sabah Namazı Gençlik Meclisi Buluşmaları kapsamında, Cennet Mh. Yavuzselim Camiinde gençlerimiz ve cemaatimizle bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda kılınan sabah namazının ardından yapılan tesbihat ve okunan Fetih suresi sonrasında, Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL “Şehitlik makamının yüceliği, gaziliğin faziletleri, vatan sevgisi, birlik ve beraberliğimizin Allah katındaki kıymeti, kardeşliğimizin ve Ümmet olma bilincinin önemi hakkında vaaz edip şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa niyazıyla Kahraman ordumuzun Afrin’de gerçekleştirdiği Zetyindalı Harekatı’nın muzafferiyetle neticelenmesi ve cennet vatanımızın muhafazası için dua ettiler. Program sonunda çorba ve çay ikram edildi.