21.01.2018

21.01.2018 Hz. Ali Camii Sabah Namazı Gençlik Meclisi Buluşması

Diyanet İşleri Başkanlığımızca başlatılan Cami-Gençlik Buluşması etkinlikleri kapsamında, 21.01.2018 Pazar günü Hz. Ali Camii’nde gençlerimiz ve cemaatimizle birlikte sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Çevre camilerimizdeki cemaatin de yoğun katılımıyla Hz. Ali Camii’nde gençlerle sabah namazı kılındı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tesbihatın yapıldığı buluşmada, kahraman ordumuzun Afrin/Sınır ötesi harekatının zaferle sonuçlanması, milletimizin birlik, beraberlik ve huzuru ve cennet vatanımızın muhafazası için dualar edildi. İlçe vaizimiz Hasan GÜLER namaz sonrası yaptığı konuşmada gençlerimize ve cemaatimize dini, milli ve sosyal yaşam ile alakalı bilgiler verdiler. Etkinliğin ardından cemaate çorba ve çay ikram edildi.