15.01.2018

50 Gencimiz Dualarla Mukaddes Topraklara Uğurlandı.

Küçükçekmece İlçe Müftülüğümüzün Gençlik Meclisi faaliyetleri kapsamında Umreye gönderilmek üzere kura sonucu belirlenen 50 gencimiz, Atatürk Havalimanı’nda dualarla uğurlandılar.

Gençlerimiz, Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL’in rehberliğinde, 15 Ocak 2018 Pazartesi günü iki haftalık Umre programı için Medine-i Münevvere’ye hareket ettiler. Ailelerin de katıldığı uğurlama programında duygu dolu anlar yaşandı. Gençlerimiz aileleri ve sevdikleriyle vedalaştılar. Umre yolculuğu hakkında bilgi veren Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, “Bu genç yavrularımızı sevdiklerine, evlerine ve yakınlarına sağ salim kavuşturmayı ümit ediyoruz. Rabbim bu yolculuğumuzda her türlü görünür görünmez kazalardan belalardan bizleri ve tüm müslümanları muhafaza eylesin. Gönlü Kabe-i Muazzama ve Ravza-i Mutahhara aşkıyla yanan bütün kardeşlerimize o mukaddes topraklara gitmeyi nasip eylesin. Bu yolculuğumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde duygularını ifade ettiler.