11.01.2018

Din ve Hayat Dergisi "İbnü’l-Vakt” Paneli

10.01.2018 Çarşamba günü Sefaköy Kültür Merkezinde İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet ERDOĞAN, Üsküdar Müftülüğü Başvaizi Fatma BAYRAM’ın konuşmacı olarak katıldığı “İbnü’l-vakt” konulu panel düzenlendi.

İstanbul İl Müftülüğümüzün hazırlayıp yayınladığı Din ve Hayat Dergisi'nin 32. Sayısı, Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ’ın yönettiği panel ile 10.01.2018 Çarşamba günü 14:00’da Sefaköy Kültür Merkezinde tanıtıldı.

İstanbul İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa UYGUR, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun KAYA ve Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL’in de katıldığı, Uzman İmam-Hatip Ahmet ÖZYURT'un Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda,

konuşmacılar İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet ERDOĞAN, Üsküdar Müftülüğü Başvaizi Fatma BAYRAM; “Hz. Peygamberin Zaman Yönetimi, “İbnü’l-vakt Olmak” yada “An”ı Yaşamak, Toplumun Ruhunu Anlamada Zamanın Önemi, İslam Kültüründe Vakit Disiplini, Ezani Saat ve Müslüman Saat Algısı, Zamanın Değişimi ile Ahkamın Değişmesi ya da Fıkhımızın Hayatiyeti: İstikrar ve Değişim” konularında doyurucu bilgiler verdiler. Hediye ve çiçek takdiminin ardından program sona erdi.