26.12.2017

ARALIK AYI MUTAD TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların katılımlarıyla Aralık Ayı Mutad Toplantısı gerçekleştirildi.

26.12.2017 Salı günü saat 09:00’da Küçükçekmece Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların katılımlarıyla Süleyman Çetinsaya Camiinde gerçekleştirilen toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıya başkanlık eden İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL tarafından İstanbul Müftülüğünün gerçekleştirmiş olduğu İlçe Müftüleri toplantısında ele alınan gündem maddeleri ve diğer mevzuat bilgileri hakkında tüm görevlilerimize bilgi verildi ve gündem maddeleri hakkında görevlilerimiz görüş ve önerilerini sundular. Ardından, SUDAN’da yapılması planlanan “SU KUYUSU” kampanyasının din görevlilerine tanıtımı yapıldı. Ve sonrasında personelimizden emekliliğe ayrılan Vaiz Hüsni BAŞARI’ya plaket takdim edildi.