29.11.2017

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu sene ilk defa uygulanan ve gelecek yıllarda da uygulanması planlanan Mevlid-i Nebi Haftası açılış programı ilçemiz Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Küçükçekmece Kaymakamı Harun KAYA'nın yanısıra Konuşmacı Ali Rıza TEMEL hoca, Belediye Başkan Yardımcısı Hamza GÖNENÇ, İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin BADEMLİ, İstanbul Cemevi Kültür Merkezi Dernek Başkanı Gazi ARSLAN, İlim Yayma Cemiyeti Küçükçekmece Şube Başkanı Hasan MANGIR, müftülük personeli ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL' in açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Ali Rıza Temel hoca "Üsve-i Hasene" En Güzel Örnek konulu konferans verdi.

Konferansın ardından Kaymakam Harun KAYA Ali Rıza TEMEL hocaya çiçek takdim etti. Programın sonunda tüm katılımcılara Küçükçekmece Belediyesi tarafından kandil simidi ikram edildi.