21.11.2017

KASIM AYI MUTAD TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan Vaiz, İmam Hatip, Müezzin Kayyım, Kadrolu ve Geçici Kur'an Kursu Öğreticilerinin katılımları ile Kasım Ayı Mutat Toplantısı gerçekleştirildi.

Sabah saat 09:30 da Küçükçekmece Müftülüğü bünyesinde görev yapan tüm personelin katılımı ile Atakent Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıya başkanlık eden İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL tarafından İstanbul Müftülüğünün gerçekleştirmiş olduğu İlçe Müftüleri toplantısında ele alınan gündem maddeleri ve diğer mevzuat bilgileri hakkında tüm görevlilerimize bilgi verildi.

Gündem maddeleri hakkında görevlilerimizin görüş ve önerilerini sunmasının ardından, personellerimizden emekliğe ayrılan Kur'an Kursu Öğreticisi Gülsüm EKİNCİ ve İmam Hatip Seyit Ali ARAR' a plaket takdim edildi.

Toplantıya teşrif eden İstanbul İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman BİNBİR, Eğitimin sağlıklı ve verimli bir şekilde ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlerle alakalı personele bilgi verdi.

Abdurrahman BİNBİR hocanın ardından kürsüye gelen Uzm. Psikolog Bünyamin İRMAK'ın "Öfke ve Öfke Kontrolü" konulu konferansı ile toplantı sona erdi.