12.10.2017

ABDURRAHİM ALBAYRAK'A ZİYARET

Açılış için gün sayan İmam Buhari külliyesi çalışmaları kapsamında İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL beraberinde Yarımburgaz Camii İmam Hatibi Yaşar ÇİNTİMAR ve Kanarya Yunus Emre Camii İmam Hatibi Eyüp KOÇ ile birlikte ALTUR TURİZM' in sahibi Abdurrahim ALBAYRAK' ı ziyaret etti.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL,yapımına devam edilen İmam Buhari Külliyesi inşaatı hakkında bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonraki aşamalarında neler yapılabileceği ile ilgili görüş ve önerilerini paylaştı.

İlçe Müftümüzün ve din görevlilerimizin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdurrahim ALBAYRAK' da ilerleyen günlerde İmam Buhari Külliyesi İnşaatını ziyaret edeceğini söyledi.