06.10.2017

2017 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ

2017 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Küçükçekmece Müftülüğü tarafından Küçükçekmece Belediyesinin katkılarıyla personele yönelik program düzenlendi.

Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleştirilen programa Küçükçekmece Kaymakamı Harun KAYA, Belediye Başkanı Temel KARADENİZ, İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, İstanbul Üniversitesi Kelam Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr Ömer AYDIN ve İlçe Müftülük personelimiz katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan Sinevizyon gösterisi izlendi. Din Görevlileri Derneği Başkanı İnönü Mahallesi Maslakçeşme Ulu Camii İmam Hatibi Erol ÖZDEMİR' in konuşmasının ardından kürsüye çıkan İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL; Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen "Cami, Şehir ve Medeniyet" konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Temel KARADENİZ, Kaymakam Harun KAYA ve Prof. Dr Ömer AYDIN' ın konuşmalarıyla zenginleşen programın ardından Cami ve Din Hizmetlerine emeği geçen din görevlisi ve dernek başkanlarına plaket verildi.

Program, katılımcılara yemek ikramının ardından sona erdi.