29.03.2017

Küçükçekmece Sosyal Tesislerinde Kahvaltı Programı Tertip Edildi

Müftülüğümüz tarafından Küçükçekmece Sosyal Tesislerinde engellilerle bir kahvaltı programı düzenlendi. Sefaköy Fevzi Çakmak Merkez Camii İmam Hatibi Şerafettin KORKMAZ Hocanın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Maslakçeşme Ulu Camii Müezzin Kayyımı Şükrü İPEK'de okuduğu ilahiler ile katıldı. Kahvaltı Programına Küçükçekmece'de ikamet eden Engelli vatandaşlarımız katıldı. Onların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla İlçe Vaizimiz Hüsni BAŞARI hocamızın katkılarıyla bir araya gelindiğini belirten Müftümüz Mustafa TEMEL yaptığı konuşmada özetle; "İlgili her ortamda, engellilerin problemlerinin dile getirildiğini, onların önlerine çıkan problemler için çözümler arandığını, kurum ve kuruluşların bu hususta her geçen gün daha sağlam adımlar attığını, bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini" söyledi.

İlçe Vaizlerimizden Hasan GÜLER, Hüsni BAŞARI, Ayşen KÖKTAŞ'ın katıldığı program Müftümüz Mustafa TEMEL'in yaptığı duanın ardından katılım sağlayan engellilere takdim edilen hediyelerle sona erdi.