18.03.2017

"Şehitlerimiz İçin Huzurda Buluşalım" Programı

Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü münasebeti ile Cennet Mahallesi Yavuzselim Camiinde Sabah Namazı buluşması düzenlendi. 18.03.2015 Cumartesi sabah namazından sonra yapılan programa ilgi çok yoğun oldu. Programa Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun KAYA, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa KUZUGÜDEN, Küçükçekmece Müftülüğü daire personeli, din görevlileri katıldı.

Düzenlenen programda; ilçemizde görev yapan değerli hocalarımız; Yasin-i Şerif, Aşr-ı Şerifler, ilahiler ve kasideler okudular. Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL sabah namazının ardından cemaatimize yaptığı konuşmada; “Onlar için ne yapsak azdır. Bizimde Çanakkale ruhunu yaşatmamız ve geleceğimize, gençliğimize bu ruhu anlatmamız gerekiyor. Bedir’den Hendeğe, Çanakkale’den Sakarya’ya 15 Temmuz Şehitlerine kadar bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Onlara selam olsun.” dedi.

Programda İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL tarafından, görevlilerimizin ve halkımızın  şehitlerimiz için okuduğu hatimlerin duası yapıldı. Programın sonunda katılan vatandaşlara Küçükçekmece Belediyesi tarafından çorba ikram edildi.