21.12.2016

Şehit Ailesi Ziyaret Edildi

Küçükçekmece Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu çalışmaları kapsamında 15 Aralık Perşembe günü Saat: 14.30 da ilçemiz Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden -15 Temmuz şehitlerinden- Murat Kocatürk’ün ailesi ADRB büromuz tarafından ziyaret edildi.

Şehidimizin ruhu için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dua edildi. İlçe Müftümüz Mustafa Temel’in selamını ve hayır dualarını ilettiğimiz şehidimizin annesiyle hasbihal edildi, sabır telkini, sağlık afiyet temennisinde bulunuldu. Şehadet mertebesinin Allah katında peygamberlikten sonraki en yüce makam olduğu anlatıldı. Ziyarete ADRB Koordinatörü Vaiz Ayşen Köktaş,  ADRB üyesi Vaiz Saime Şener ve ADRB üyesi İmam Hatip Şerafettin Korkmaz ile Yıldız Camii müezzin-kayyımı İsmail Kurşun katıldı. Ziyaret, şehidimizin manevi hatırasını yad ile nihayet buldu.