12.01.2018

İnönü Maslak Çeşme Ulu Camii’nde Kan Bağışı Kampanyası Yapıldı

12.01.2018 CUMA günü, Küçükçekmece İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL ve İnönü Maslak Çeşme Ulu Camii İmam-Hatibi Erol ÖZDEMİR Hocamızın yoğun gayret ve çalışmalarıyla, Küçükçekmece İlçe Müftülüğümüze bağlı İnönü Maslak Çeşme Ulu Camii’nde, Cuma namazı çıkışında Türk Kızılayı tarafından cami bahçesine kurulan kan bağışı çadırında vatandaşlar kan bağışında bulundular. Kan bağışında bulunup hayat kurtarmanın yanı sıra, kan bağışının sağlık açısından büyük önemi olduğunu ifade eden İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL, "Kızılay tarafından gerçekleştirilen bu kampanyaya bizler de zaman zaman çalışanlarımız  ve vatandaşlarımız ile birlikte destek veriyoruz. Kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek duygularını ifade ettiler.