21.06.2017

TDV Küçükçekmece Şubesi İhtiyaç Sahibi Ailelere Ulaşıyor

Türkiye Diyanet Vakfı Küçükçekmece Şubemiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş kartları dağıtılıyor. Müftümüz Mustafa TEMEL’in öncülüğünde gerçekleştirilen dağıtımlar Cennet Mahallesi Yavuzselim camisinde Ramazanın her günü gerçekleştiriliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığının 2017 yılı Ramazan ayı temasını “Kardeşinin Sana İhtiyacı Var, Bu Ramazan ve Her Zaman” olarak belirlemesinin ardından Küçükçekmece Şubesi olarak çalışmaları başlattıklarını belirten Müftümüz Mustafa TEMEL “Sadece alış-veriş kartı yardımı değil ayrıca İlçemiz Kur’an Kurslarında Hafızlık eğitimi gören yabancı öğrencilerimize de destek vermeye çalışıyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımızın belirlediği Kardeşinin sana ihtiyacı var teması gereği ulaşabildiğimiz bütün ihtiyaç sahiplerine halkımızın da himmetiyle yardım etmeye gayret gösteriyoruz” dedi.