12.06.2017

YAZ KUR'AN KURSLARI AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılının bitmesiyle 2017 Yılı Yaz Kur’an Kursları eğitime başladı.

Okulların kapanmasıyla Cami ve Kursların yolunu tutanlar, Ramazan ayının vermiş olduğu manevi atmosferi de doyasıya yaşama fırsatı buluyor. Cami ve Kur’an kurslarına yaz ayları boyunca gelerek Dini Bilgiler öğrenip Kur’an okuma kabiliyetlerini geliştirmek isteyen öğrenciler, cami ve kurslardaki yerini aldı.

Müftülüğümüz'de bu yılki Yaz Kur’an Kurslarının açılışını Yavuz Selim Camiinde yaptığı programla gerçekleştirdi.  Programda öğrencilere ve velilere hitaben konuşan Müftümüz Mustafa TEMEL; Yaz kurslarının başlamasının, camilerin tekrar çocuklarla, gençlerle ve velilerle dolmasının, çocukların dini ve manevi eğitimlerine vesile olunmasının verdiği mutluluğun ve huzurun tarifsiz olduğundan bahsetti. Çocukların Kur’an’la buluşmasına öncülük eden velilere de teşekkür eden TEMEL, Cami ve Kur’an Kursu görevlilerine de bu önemli vazifede başarılar dileyerek Yaz Kursları sonunda Ödüllü Bilgi Yarışmasının ve çeşitli etkinliklerin yapılacağını duyurdu.